Cégünk bemutatkozója

Pólótransz Kftteljeskörű megoldást nyújt azon cégek számára, amelyek egységes formaruházatot, vagy cégarculati megjelenést szeretnének biztosítani saját munkavállalóik, és/vagy partnereik számára.

Cégünk 2000 óta elsősorban az emblémázható felsőruházati és munkaruházati termékek, valamint az emblémázott üzleti- és reklámajándéktárgyak gyártására, forgalmazására specializálódott. A megváltozott piaci igényeknek eleget téve a tevékenységi körünket folyamatosan bővítettük, melyet a későbbiekben részletezünk.

2018-ban beköltöztünk az újonnan megépített, modern technológiával felszerelt 2.200 nm-es központunkba, ahol minden részlegünk egy helyen található, úgy mint bemutatóterem, raktár, emblémázóműhely, varroda és iroda.

polotransz-kft-pecs-munkavedelem-higieniai-eszkozok-szajmaszk-rendeles-fertotlenito-rendeles
szajmaszk-rendeles-pecs-nagy-mennyisegbe-szajmaszk-nagyker-3-retegu-szajmaszk-emblemazas

Bemutatkozó videó

Miért válasszon minket?

Kedvező áraink és a kiváló minőség mellett szolgáltatásaink színvonalán keresztül szeretnénk az Önök cégét is elégedett partnereink között tudni, ezért bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését és legközelebbi beszerzése alkalmával megtisztel minket ajánlatkéréseivel.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információkra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy előzetes időpont-egyeztetés után személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

Rendelés, Árajánlatkérés

Központi iroda, raktár, műhely:

Munkaruházati és munkavédelmi szaküzlet:

Írjon nekünk üzenetet:

Az Ön által bevitt adatokat semmilyen formában nem használjuk fel, csak is kizárólag 48 órán belüli visszahívásra, vagy emailben történő válaszolásra.